Meny

Startside
Zantos
Annette
Bilder
Tankevekker
Til Minne
Hundens 11 Bud
Blogg
Linker
Gjestebok    

 

Fredag 27.02.09

I dag e god gutten 5 år!! Som tia har gått! Syns ikke det e læng sia æ fikk telefon fra Marte om at valpan va født! Masse grattis te Bergsdale's A-kull med dagen!! =D

Lørdag 03.01.09

Da har man komme sæ heim te Trøndelag og heim te Zantos etter nånn hærlige daga i Hurdal hos Marte og Linda!
Har storkosa mæ blant Jawa sine ni nydelige valpa, og med kjæmpe selskap! =)
Nyttårsaften blei toppers! God mat og drikke og godt selskap! Etter EN titt i valpekassa fant æ min favoritt! En hærlig liten basse som fort fikk navne "guttongen te tanta si".. å før æ rakk å dra så lyd han jo nesten navne sitt.. hehe.. Angre på at æ itj bare smugla med mæ han oppover! En anger som kjæm te å sitt i ei god stund kjennes det ut som! Han va perfekt!! Rett å slett! Å selv om man e bestemt på at det ska bli valp av Jawa, så e det plutselig læng å vent 1 1/2 år.. å ka om "min" lillegutt itj e i den valpekassa da? sjansen e jo der..Får vel bare lev litt i anger.. =)
Håpe all får et toppers år i 2009!! Her e et bilde av "min" lille hjerteknuser! =)

Lørdag 20.12.08

Har blitt ei stund sia sist æ skreiv her! Jula nærme sæ faretruende, og for den som jobbe litt for my så kjæm den litt for plutselig. Gavan e i havn, trur og håpe man.... Men pyntinga har man ikke komme igang med enno. Men man har jo to daga fri, så no må man ta inspurten! Har jo hendt masse gledelig den siste tia! Må få gratulere Ann Lisbeth å Knut med nydelig lita datter, Runa Emilie! Men kan jo ikke glemme Zantos' halvsøster, Jawa, som har fått 9 valper! =)
Den 28. desember tar æ turen te Hurdal for å besøke! Glede mæ masse te å sjå nurkan og te å tilbringe Nyttårsaften sammen med Marte og Linda! =)
Sia det bli flytur nedover så må godgutten tilbringe litt tid sammen med "bestemor og bestefar", men regne med at han ikke har nå imot å bli litt bortskjæmt! :p
Håpe all får ei rikti trivelig og fredfull julefeiring! Bli litt spesiell julefering på mæ i år, sia julaften ska tilbringes på jobb! =/ En litt "rar" dag å vær bort fra familie, men e ganske sikker på at det bli en fin kveld og natt! =) Bilde er av Jawa og valpene. For nærmere informasjon besøk www.bergsdale.com

Torsdag 18.09.08

Dagan går liksom fra mæ.. Blitt masse jobb i sommer, men fikk da tid te en 14 daga ferie.
Dro te Akershus og hilsa på nye kjente! Hadd ei koselig uke sammen med to- og firbeinte der! =)
Så gikk turen te Elverum. Der fikk man losji te Helen, Håvard og Andrine! Hadd ei kjæmpe koselig uke sammen med dæm! :) Lillegutt va heim sammen med "bestemor" og "bestefar". Fant ut at det va det beste i og med at det va mange man skull treff på kort tid! Fikk med mæ De nordiske jakt og fiskedagan også i år! En fest sammen med gamle venner blei det å! Med andre ord en strålende ferie! Gikk te innkjøp av et Sony speilreflekskamera! =D Nå som har stått på ønskelista læng! Har blitt en del bilda etter det, som æ ska prøv å få satt inn ganske snart! Må bare få litt mer tid..
Det har å blitt ett år sia æ starta jobben ved Hotell Hemne! Det siste året har gått så utrolig fort! Ny bil har det å blitt, en peugeot partner! Så no har Zantos god plass når vi e ut på tur! :p 
Vil takke alle som va med å gjor ferien te nånn supre 14 daga! Ingen nevnt, ingen glemt! ;)

Torsdag 24.07.08

I dag va det duka for tur på Heimsfjellet! Min desiderte favoritt!(bilda kan sees under "sommer 2008") Va my heldigar med været i dag!Va sol fra så å si skyfri himmel! Heimsfjellet ligg 587 meter over havet, så vi brukt nånn en time opp.. men det va nok my pga undertegnede.. gikk oss jo på ei multemyr! Å den kunn æ jo itj bare gå fra! Men det e jo itj nå problem når man går sammen med tålmodige gutta! ;) Hadd en fantastisk tur opp! Utsikten e fantastisk!! Guttan bada to gang, mens æ nøyd mæ med å ta bilda! :p Satt leng på toppen å nytt livet og inntok vaffla, kaffe og vann! Takk te Rune for to supre daga!! =) Bildet e tatt ved varden på toppen!

Onsdag 23.07.08

Fjelltur te Ramnurdsknubben sammen med Rune! =)
Regna gjor det, men itj værre enn at man sto det over! Kom oss på toppen å hadd egentli tenkt å innta litt niste, men under fotograferinga si Rune plutselig "sjå, no kjæm tåka!" Å i løpet av nånn sekund va sikten bort. Så vi fant ut at det beste nok va å prøv å kom oss ned! Utrolig nok så gjor vi det uten å mått gå masse omveie. Kom oss ned te gapahuken å fant ut at det va en fin plass for å innta nista! Tørt va det å der, schøl om vi va ganske våt! Va no en veldi koselig tur, tross været! =)
Bildet e tatt like før tåka kom!

Søndag 20.07.08

Endelig har sola komme tebake te oss! =) Så i dag va det duka for fjelltur! Tvillingan e her enno, å dæm va mer enn gjerne villig te å bli med opp på en fjelltopp! Steika vaffla og koka kaffe, så bar det ivei! Destinasjon: Jonstjønna!
Va heilt nydelig oppå der! Vatne va fult av vannlilja! Guttan og Zantos tok utfordringa på strak arm og bada! ;) Schøl nøyd æ med med å stå på land å ta bilda! :)
No e det bare 8 daga igjen te man tar ferie! Glede mæ masse på det! Schøl om det bli veldi rart å vær fra Zantos i nesten 14 daga!!
Her e bilde av godguttan på tur ned!

Onsdag 16.07.08

Straks klar for ei ny nattevakt! Været e itj det beste om dagen, men tok oss en fjelltur sammen med mamma! Jaggu blei det itj litt sol når vi va på toppen! =D 
Blei itj nå kaffe på toppen, men tok den når vi kom heim igjen sammen med litt jordbær! ;)  Her e et bilde av gutten på toppen!
Må bli flinkar te å lag album med bilda av turan vår, men litt masse jobbing fram te ferien, så får satse på å ta det te høsten! Zantos sende en snutekos te godgutten te Mette! Håpe han bli bedre snart! ;)

Tirsdag 15.07.08

Da har besøket dratt.. =( Men vi e så heldi å få "låne" tvillingan i 14 daga te! =) Ska feriere litt te i trøndelag før dæm drar nedover igjen! Minstemann blei med mamman og pappan sin nedover igjen..
Her ser vi godgutten på sykkeln te Nette før han dro.. regna øsa ned, men veit itj kor mang "siste tura" han hadd.. ;)

Mandag 14.07.08

Ei stund sia sist.. man har faktisk blitt ett år eldre å! =)
Blitt en del jobbing i det siste. Men no e det jaggu itj læng te det bli ferie! Det ska bli skikkelig godt kjenne æ! =D 
I går fikk vi besøk av Bergenseran! =) Har vært en tur på Vaagfjellet i dag.. vær litt sprek før man avslutta kvelden med reker å vin! ;p

Her ser vi gjengen samla på toppen.. nånn mangle da ungan fort fikk los på blåbær.. =D

Lørdag 07.06.08

Humorfestival i bygda! Men jaggu hadd man ei hælg fri! =)
Må jo utnyttes max, så i dag har vi vært på fjelltur sammen med sjølingan og naboan! Kjæmpe vær å gå i! Men sia sola steika så starta vi med et av de mindre fjellan, Fævelfjellet!
E bare supert å sitt på toppen å spis niste altså! ;)

Fredag 06.06.08

Itj kvar dag man oppdattere bloggen.. =S
Har nok sin forklaring i at det e masse jobbing for tia! Har hatt ei heil hælg fri no da! Langhælg å faktisk! =D
Dro ned te Flisa forrige fredag. Utstillingshælg på Våler, så vi innkvartert oss te Marit og Roy! Alltid koselig!
Fikk møtt Marte og Uncas på lørdag og søndag! Veldi moro å sjå igjen Eva og Christer, som eie to av Zantos sine halvsøsken! Alltid koselig å sjå igjen gamle kjente, og itj minst å få nye bekjentskaper! ;)
Sommern har komme te Trøndelag for fult, å det nytes, så fremt man har fri! Men itj så ille å jobbe natta heller.. itj når sola står opp mens man forberede frokost! =p

Søndag 23.03.08

Da e påska nesten over for denne gang! Har itj gjort nå spesielt anna enn å jobba. Men vi har hatt fint vær, så har fått mang fine tura, dog bare etter veien! Som nånn av dåkk sikkert har merka har bloggen vært ned ei stund, men no e den tebake! =) Sende en stor takk te Rune for det! ;)
Må bare legg ut en link te God Morgen Norge der Mona Herjuaunet og Argh deltok sammen med Norske Redningshunda! Mona e oppdrettern te Zantos sin mamma! =)  http://webtv.tv2.no/webtv/sumo/?progId=222293  (datoen for sendinga e 14.03.08)

Onsdag 27.02.08

Zantos gutten 4 år!! Tænk at det e 4 år sia æ satt spent å venta på telefon fra Marte, og den fikk æ jo! Åran har gått så fort!
Vil send ein hilsen te resten av Bergsdale's A-kull å gratulere så masse med dagen!

Mandag 11.02.08

Leng mellom hver gang man skriv.. men det e heilt å fult min sin feil!! Ha vært slapp med å tatt bilda i det siste =(
Blitt masse jobbing på undertegnede. Siste tida har vi brukt tida masse på lydighet og no e det bare å slipp løs gutten!! spring å leike på åkran her.. kose oss masse begge to! Ser jo fram mot 4-årsdag! ;)

Her må dåkker sjekke: http://www.oblad.no/article/20080130/AAS/594254018/1001/NYHETER 
Den flinke oppdrettern te Zorba (mamman te Zantos)

Onsdag 09.01.08

Godt Nyttår! =)
På tide å skriv litt her.. leng sia sist ser æ..
Ja, da e 2007 over! Man ha opplevd masse bra i året som har vært! Masse tura og fine naturopplevelsa har det vært! ;)
I sommer va vi i Elverum/Flisa, hadd masse fine opplevelsa der! Vil si takk te Roy for at vi fikk kom å vær hos dæ!
Den 9. september sto Zantos på FA'n, en stor dag for oss! ;)
Tusen takk te Kurt Amundø for all hjelp, veiledning og samtala i året som ha vært! Sett utrolig stor pris på det! ;)

Tirsdag 23.10.07

Arti med liten valp i huset igjen altså!! =)
Arti å sjå at Zantos veks med oppgaven.. med ein gang valpen pip litt så e han rett bort for å sjekke om alt e som det ska! ;)
Blitt litt travler om mårran da.. Va jo vant med ein trøtt rottweiler.. men.. no e det to!! =D Virkelig nånn bedagelige typa.. 
Henrik ha egentli lagt beslag på det meste av det som høre Zantos te, å han låne villig ut, men i går fant han ut at det gikk bra å ligg SAMMEN med Henrik på dyna si! Gode guttan! ;)

Lørdag 20.10.07

I går fikk vi besøk av Henrik (Weilerotts Henrik Den Hårfagre). Hadd egentli forventa mæ litt protesta fra Zantos sin side, men det har gått bedre enn æ turt å håp på!
Zantos starta tili med preging av valpen..
Ha vel aldri sett at han ligne så masse på mora og mormora som når han brumme!! =)
Leiking bli jo Zantos mer enn gjerne med på, så det e masse liv i heimen for tida! ;)

Fredag 21.09.07

I dag har æ vært på Heimdal å tatt min 4. tattis, blei på leggen den her gangen! En liten hyllest te Zantos gutten! =)

Ellers så har høsten komme for fult i Trøndelag. Ikke nå bra vær å skryt av, men får no god bruk for dekke som æ sydd te Zantos. Bilde av den kjæm. =)

Søndag 09.09.07

I dag ha vi vært på Frei og Zantos ha BESTÅTT FUNKSJONSANALYSEN!!! =) flinke gutten!!
Må få takke Kurt ved Weilerotts for hjelpa, og gratulere med kjæmpebra resultat på G-Kullet! =)
Te Marte, vår kjære oppdretter; sorry for at vi skremt dæ.. hehe.. men håpe det va verd det!! ;)

(bilde kommer)

Fredag 03.08.07

På tide med en oppdattering. Har komme heim fra ferie og hatt den første uka på jobb etter en mnd fri. De to siste ukan av ferien tilbragt vi i Hedmark.
Uke 29 bodd vi på Flisa te Roy og Marit! Hadd ei utroli flott uke der! Zantos ha itj kunna hatt det bedre.. kunn gå løs hele dagen. Fikk dratt te Odalen å besøkt Marte (oppdretter av Zantos). Va kjæmpe koselig å møt ho, familien, Zorba og Uncas igjen!

Uke 30 dro vi te Elverum. Da va det dags for ei uke på campinghytte! Gikk flotters.. Zantos hadd mer enn nok med å ligg å følg med på alt som skjedde på campingen..
masse fine hunda der ja! ;)
Fikk besøkt familien Viken/Hauge! Hadd nånn flotte daga sammen med dæm. Da hælga nærma sæ, tok Wenche turen ned og joina oss på hytta! Kjæmpe koselig med selskap! Fikk møtt masse kjente og lengselen etter å vær lenger va absolutt te stede.. men får vel heller prøv å ta turen om itj så læng!

Tusen takk te all som va med på å berike ferien vår!!! ;) (Zantos og Wenche nyte hytteferie --->)

Lørdag 07.07.07

I dag e det 26 år sia æ kom te verden på Orkdal Sykehus!
Ka e vel bedre bursdagsgave enn å ha guttan på besøk?! Våkna jo i dag å av en svart snute som dulte forsikti bort i mæ!;)
De siste dagan ha vært fylt med unga, leik og moro!
Zantos syns det e heilt topp å ha guttan på besøk. Det første guttan gjør når de står opp e å gå rett bort te Zantos å kose med han!
Uka går jo så fort, å det e ikke mange dagan te de drar igjen =(
I dag drar æ te Wenche ein tur! Vente besøk av Jenni og Maria! Det bli kjæmpe stas å sjå igjen gamle folkehøgskole kompisa! Ska kos oss med grillmat og nåkka attåt! ;)

Onsdag 04.07.07

I går va det duket for cirkus!
Guttan va i ekstase! Masse flinke folk og dyr. Må jo nevnes at sukkerspinn va kjæmpegodt! (sitat Thomas og Marius) =) 
I dag har vi vært uti Taftøyan på besøk te Marthe og Trine!
Va stor stas for jentan å møt igjen guttan!
Sindre va å på besøk. Tok med oss ungan på bading og grilling!
Va itj så veldi varmt i vannet, men det såg itj ut te å gjør så masse! Det va bading fra mårra te kveld!

Mandag 02.07.07

I dag va vi på Værnes å henta Bergens guttan!
Thomas og Marius ska ha ei ukes ferie på Hellandsjøen!
Va stor stas å få guttan vår i hus!
Zantos har det som plommen i egget. Får masse kos å oppmerksomhet hele dagen!

Søndag 17.06.07

I går kjørt man te Oppdal for å se på hundeutstillinga! Traff på en del kjentfolk, å blei kjent med en del folk! =) Vil takke Kurt å gjengen for en utrolig trivelig kveld med grilling, og gratulere med fine resultata på hundan! Vil å gratulere Bjørn Tore med Championatet på Ambolts Diezel i dag!

Ettermiddagen har vi brukt på Røstfjellet! Sol og godvær, men blåst en del på toppen. Fant oss dog en lun plass der vi fikk inntatt nisten! Da ha man gått alle de 10 toppan som va med i år! Har fått masse fine opplevelsa å sett masse fin natur. Men e jo igjen leng av sommern enno, så ska vel itj se bort i fra at det bli nånn toppa te!

Søndag 10.06.07

Ei stund sia oppdattering. Den 06.06.07 dro vi på Fævelfjellet. En heller dårlig opplevelse..møte med huggorm!! Gikk bra, men håpe å slipp å møt den igjen. Vel i dag blei det kveldstur te Snekvikfjellet! Fin tur og fin natur, uten møte med ekle dyr! Bilde av mæ å Zantos e tatt på Snekvikfjellet.

Søndag 03.06.07

Ha hatt ei uke med fint vær no! Å i dag e intet unntak! Dagen bestemt vi for å bruk på tur te Heimsfjellet! Starta halv elve sammen med mamma, pappa og naboan! Gikk først te Aksla å skeiv oss inn i boka der, tok en kopp kaffe før vi gikk på toppen. Det møtt vi ein heil gjeng med sprekinga fra Øra. På toppen tok vi matpause med kaffe og vaffla med multer. Satt no ei stund å nyta utsikten! Litt slit å kom sæ opp, men det glemme man fort når man ha komme på toppen!! MÅ oppleves!! =) No ha vi komme oss heim å fått fyr på grillen! En smule rødere enn da vi starta heimafra! ;)

Søndag 27.05.07

Knall fint vær i dag! Det mått utnyttes,
så i dag tok vi vår 5. 'Ti på Topp'!
Ramnurdsknubben sto for tur! Hadd en kjæmpefin tur!
Blåst litt på toppen men ikke vær enn at man kunn sett sæ ned å spise vaffla å drikk kaffe!

Tirsdag 22.05.07

Fint vær i dag, så da man kom heim fra jobb så bestemt vi oss for å ta ein fjelltur! I dag gikk turen te Jonstjønna. Nydelig natur, men skulla hatt "bedre tid". Nabotoppen såg fryktelig fin ut men den får vi ta igjen seiner i sommer!

I går va vi i Orkdaln te veterinær. Zantos fikk den årlige vaksinen + en sjekk! Greit å få sjekka øran sia han ha ørebetennelse i høst! Alt såg fint ut, så håpe at vi slipp unna ørebetennelse i år! Expott ha vi hatt på å ormtablettan e innkjøpt, så her e det bare å gå i naturen! =)

Søndag 20.05.07

I går satt man å såg på at et rådyr fikk to små kalva! =)
Ca 20 meter fra stuevinduet!
Desverre såg man å at det minste mått gi opp live.. =(
Man våkna te sol og fin vær, så bestemt at i dag blei det ein liten fjelltur. Vaagfjellet sto for tur! Gla for at vi itj tok ei længer rute, for når vi kom på toppen så kom regne å vi blæst nesten bort! Blei itj nå bilde tatt i dag, men satt inn et bilde som tiliar e tatt på samme plass.

 

Tirsdag 08.05.07

I dag klokka 10:19 kom Simona te verden! 2745g!
En STOR gratulasjon te Bjørn Tore og Sonata med den nydelige jenta!! ;)

 

Mandag 07.05.07

Årets første '10 på Topp' tur e unnagjort!
Åberget e bestege.
Fint vær når vi gikk opp, men kom ned som ei bløt katt.

 
 
 
 

Onsdag 25.04.07

I dag har man tanteunga på overnatting, Marthe og Trine. Har vært ut å kjørt vogn med Zantos! Våren er i anmarsj, begynner å bli grønt å fint, og med temperatur rundt 17 grader så skal man ikke klage! =)

 

Tirsdag 24.04.07

I går klokka 21:02 fikk mitt søskenbarn, Lillian, og Knut Ole ei nydelig lita jente. 3800g og 52 cm. Roar e stolt storebror te lille Maria! Gratulere så masse te alle tre!! =)

Tirsdag 17.04.07

Ja da e sida endelig opp.. Ette masse jobb! Men det blei no te slutt verd det!Det e to stk som ska litt ære for det!
For det første, en stooor takk te Rune Hatle! Takk for all lærdom om hjemmeside, og for alle timan du satt av og itj minst at du aldri ga opp!! hehe.. ;)
Den andre som å ska takkes e Juan Martinez! Tusen tusen takk for masse fine bilda!!!! Evig takknemlig!! ;)This site is © Copyright Annette Antonsen 2007, All Rights Reserved.
Free web templates